Для смаження стейку з свинини на сковороді її слід спочатку розігріти з 2-3 ложками олії. Коли масло задимить, настав час викладати м'ясо, 2-3 шматки за раз. Смажити слід приблизно 5-6 хвилин, інакше стейк з свинини вийде сухим. Число перевертань м'яса залежить від бажаного результату.

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка.

Змішуємо оливкову олію, соєвий соус, сік ½ лимона. Продавлюємо часник через прес для часнику. Перемішуємо. Стейк рясно натираємо маринадом і залишаємо в маринаді на 20 хвилин.