Зверніть увагу на вироби з чавуну, які підходять для яєчні найкраще. Потім важливо якісно розігріти сковорідку. Після розтоплюємо вершкове масло, яке створює плівку. Завдяки цьому яєчня не прилипне до сковороди.5 Sept 2021

Отже, вирішити цю проблему допоможе звичайна вода. Достатньо додати кілька ложок холодної або гарячої води в процесі приготування. яєчні і продовжити готувати страву під кришкою. Результат: процес приготування пришвидшується, а шанси на підгоряння значно зменшуються.

Починається лавиноподібне утворення дисульфідних містків, і утворюється еластомірна матриця. Після цього теплу стає нікуди подітися, захоплена матрицею вода звертається до пари, яка не може з неї вийти. Тиск пари наростає, і, зрештою, матриця не витримує: яйце вибухає.

Влити на сковороду 1-2 столові ложки соняшникової олії. Зачекати 15-20 секунд, щоб олія прогрілася. На середину акуратно розбити яйце таким чином, щоб жовток залишився цілим. Смажити на слабкому вогні близько семи хвилин.