Луковий Один з найкращих способів, як позбутися запаху кнура в м'ясі, який використовують навіть для маринування дикого кабана-секача. Етап вимочування не варто упускати, але після нього діяти потрібно наступним чином: Кількість цибулі, яка буде потрібна вам для приготування, повинна дорівнювати кількості свинини.Apr 2, 2019

Є безліч способів прибрати запах з м'яса дикого кабана, всі вони зводяться до наступних прийомів:

  1. вимочування у спеціальному розсолі
  2. маринування
  3. шпигування ароматними овочами
  4. копчення
  5. змішування з іншими видами м'яса

Apr 7, 2020

У домашніх умовах для позбавлення від неприємного запаху м'ясо дикого кабана вимочують у слабкому 2-х процентному розчині оцту або лимонного соку протягом кількох годин, або для цих цілей використовують молочну сироватку, в якій м'ясо має перебувати протягом доби.

М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.