Луковий Один з найкращих способів, як позбутися запаху кнура в м'ясі, який використовують навіть для маринування дикого кабана-секача. Етап вимочування не варто упускати, але після нього діяти потрібно наступним чином: Кількість цибулі, яка буде потрібна вам для приготування, повинна дорівнювати кількості свинини.Apr 2, 2019
Є безліч способів прибрати запах з м'яса дикого кабана, всі вони зводяться до наступних прийомів:
- вимочування у спеціальному розсолі
- маринування
- шпигування ароматними овочами
- копчення
- змішування з іншими видами м'яса
Apr 7, 2020
У домашніх умовах для позбавлення від неприємного запаху м'ясо дикого кабана вимочують у слабкому 2-х процентному розчині оцту або лимонного соку протягом кількох годин, або для цих цілей використовують молочну сироватку, в якій м'ясо має перебувати протягом доби.
М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.