Суха кондитерська суміш для прикраси пряників та печива IL-АЙСІНГ. Просійте. Суміш необхідно перемішати з водою в пропорції: 1000 г суміш на 150 мл води (грамівка залежить від потрібного вам результату + 3-5 гр води.). Дати настояться кілька хвилин.

Рекомендації щодо застосування: вміст пакету ретельно розмішати у 225-250 г води. Перемішати міксером на найнижчій швидкості насадкою для приготування тіста до однорідної консистенції. Дати масі відстоятися 20 хвилин для деаерування та перемішати ще раз.

ЯК ЗРОБИТИ ЩОБ АЙСИНГ БЛИСТІВ ПІСЛЯ ВИСИХАННЯ Блискучий айсінг отримайте при сушінні айсинга в духовці з відкритими дверцятами на режимі конвекції при температурі 40-50 градусів. Температура – ​​не більше! І тільки з прочиненими дверцятами! Для того щоб айсінг став блискучим вистачить і 15-20 хвилин.