Метод дуже простий: Розділити качан вареної кукурудзи на кілька коротких частин; Вискребти один ряд зерен із качана; Притиснути великий палець до сусіднього з порожнім рядом і натиснути на нього.Jul 19, 2017

Підготовка кукурудзи до варіння полягає в тому, що її попередньо потрібно обов'язково промити під чистою проточною водою і видалити все брудне листя. Повністю качан від листя очищати не обов'язково.

Нам знадобиться варена кукурудза, довгий, вузький ніж, миска для зернят і трохи часу.

  1. Початок тримаємо в одній руці, ніж в іншій. Кінчик леза ножа запускаємо між зернами і акуратно провертаємо ніж на себе. (…
  2. Далі аналогічно. …
  3. Далі вже простіше.

Aug 29, 2019

Збагачена клітковиною, цукрова кукурудза має сприятливий вплив на роботу кишкового тракту та є незамінним помічником при запорах. Вона виводить з організму «поганий» холестерин і чистить судинне русло, а також добре впливає на сечостатеву систему людини.