Такі бутерброди їдять закусочними ножем та вилкою. Класична подача "Бенедикт" – яйце-пашот з голландським соусом та скибочкою бекону на підсмаженому тості – при такій подачі використовуємо закусочний ніж та вилку. Акуратно розріжте яйце приблизно на ⅔, дозволивши жовтку трохи розтектися по тосту.Aug 5, 2017

Якщо пашот викладений усередині двох шматочків хліба, тобто його потрібно їсти руками. Якщо він подається на тості або вафлі, знадобиться закусочний ніж та вилка. Яйце потрібно акуратно розрізати, щоб жовток почав трохи розтікатися по тосту, і притримуючи вилкою, брати по шматочку в рот.

Оскар Чіркі, метрдотель ресторану, був настільки вражений такою стравою, що запропонував її на сніданок та обід, замінивши тости з шинкою на англійську булочку з беконом. За іншою версією, яйця Бенедикт придумав шеф-кухар ресторану «Delmonico's» у Нью-Йорку для містера та місіс Бенедикт, його часті відвідувачі.

Поняття зі словом «Бенедикт» Яйця Бенедикт — страва на сніданок, що є бутербродом з двох половинок булочки (англійського мафіну) з яйцями пашот, шинкою або беконом і голландським соусом. Популярно у Сполучених Штатах Америки.