Їх треба є руками. До ніжок додається чаша з водою, щоб обполіскувати пальці, або вологі одноразові серветки. Можна, можливо їсти ніжку, Взявши її серветкою. Кісточки кладуть у спеціальну тарілку на столі.Aug 28, 2018

Як є курку з етикету в ресторані і вдома: лівою рукою тримають соусник, а правою ложку; накладають гарнір на край тарілки збоку від основної страви; ножем відрізають шматочок м'яса, вмочують у соусі і їдять.

Притримуючи його вилкою, відокремте кістку від м'яса, відрізаючи його маленькими шматочками. Після цього відсуньте кістку на край тарілки. Тепер можна приступати до трапези. Якщо разом із приладами вам подали піалу з водою чи вологі серветки – це знак.

Якщо це філе, то брати його в руки — поганий тон, а ось крильця чи гомілки можна їсти руками. На них часто накручують папільйотки, щоб не забруднити пальці під час їжі. Якщо не хочете є рукамиможна, можливо знущатися над крилами за допомогою ножа та вилки. Етикет дозволяє, хоча, якщо чесно, це не дуже комфортно.