Ось основні правила дегустації:

  1. Оптимальна температура морозива, яке слідує є, -14 С. …
  2. Використовуйте дві ложки – однією накладайте порцію морозива, а другий їжте.
  3. Ложку, якою їсте, тримайте в роті догори дном. …
  4. Щоб оцінити гладку та кремову текстуру морозиваповільно обертайте ложку в роті.

Відмінність від ескімо полягає в тому, що на ескімо глазур наноситься методом занурення морозива у спінену шоколадну масу, а Ласун виготовляється шляхом поточного нанесення спіненої шоколадної емульсії через спеціальну насадку винайдену та впроваджену співробітниками холодокомбінату Василем Петровичем Демиденком та …

Харчова цінність 100г: білки 2,7г, жири 21,8г, вуглеводи 20,8г (зокрема сахарози 15г). Енергетична цінність: 290 ккал.