1. Аналізуйте залишки …
  2. Готуйте нові страви на основі вчорашніх страв.
  3. Використовуйте продукти до останньої краплі або шматочка.
  4. Робіть акцент на сезонних продуктах.
  5. Складайте меню на тиждень.
  6. Купуйте в оптових магазинах раз на тиждень.
  7. Замовляйте продукти з доставкою.
  8. Перевіряйте акції на продукти

Виявилося, що переважна більшість вільнонайманих фахівців витрачає на продукти 5000-7500 рублів у місяць на одну людину, а кожен десятий – понад 20 000 рублів у місяць або близько 700 рублів на день. Порівняємо показники з таблиці із прожитковим мінімумом.

Віддавайте перевагу менш розкрученим брендам, звертайте увагу на найкращу цінову пропозицію. Вивчайте щотижневі брошури супермаркетів або підпишіться на розсилку акцій інтернетом. Перед походом у магазин складайте список покупок. Ходіть у магазин рідше.