Правильно назва цієї страви курча тапака (Від назви сковороди "тапа", в якій його готують).
Курча тютюну (Вант. წიწილა ტაბაკა, «цицила» – курка, «тапака» – Сковорода з кришкою) – популярна страва турецької та грузинської кухонь. Є куркою, засмаженою з часником, перцем і прянощами в місцевому різновиді сковороди з кришкою.
Курча тютюну (правильно – тапака) – популярна страва грузинської кухні. Його назва походить від назви грузинської сковороди, у якій готують курка. Його засмажують до хрусткої скоринки з часником і прянощами на особливій сковорідці з кришкою.тапака».
Значення страва грузинської кухні, розпластана на сковороді і притиснута вантажем на період смаження куряча тушка ◆ Немає прикладу вживання (див.