Наливати напій необхідно так, щоб він займав широку частину коньячного келиха. У такий спосіб вдасться вловити його аромат. Пити бренді краще у спокійній обстановці.Apr 3, 2019
Дегустатори радять пити бренді, дотримуючись наступних рекомендацій:
- Наливати напій у сніффтер (коньячний келих), заповнюючи лише його широку частину. …
- Пити бренді маленькі ковтки у вузькому колі близьких людей. …
- Оптимальна температура подачі бренді – 22-25°C. …
- Бренді прийнято пити у чистому вигляді без закуски.
Для зменшення фортеці бренді розбавляють негазованою мінеральною водою, тоніком, апельсиновим та виноградним соками. Оптимальна пропорція – один до одного. Виноградні сорти бренді можна поєднувати з філіжанкою кави або міцного чорного чаю.
Ідеально вживати напій при температурі 22-25 градусів, гріючи келих долонями. З чим п'ють бренді? Так само як і лікер, це класичний діжестив (особливо якщо старше десяти років), тобто напій, що подається наприкінці трапези для поліпшення травлення. Вживають бренді дрібними ковтками, зазвичай, без закуски.