Сахароза виходить в основному з цукрових буряків і стебел цукрової тростини. У природі в невеликих кількостях цей цукор також міститься у фруктах, хоча фруктоза є домінуючим фруктовим цукром.Aug 7, 2019

Цукром в побуті називають цукрозу. Цей харчовий продукт може бути очеретяного або бурякового походження. Існує кілька типів цукру, які розрізняються за технологією виготовлення та нюансами складу. Увага!

Випускаються такі види цукру:

  • цукор білий;
  • шматковий цукор (Пресований або відлитий у формі);
  • цукрова пудра;
  • цукор-кандис;
  • сироп – водний розчин цукру;
  • У минулому випускався у формі цукрової голови.

Білий цукор – це хімічний елемент, який одержують із цукрових буряків або цукрового тростини шляхом очищення та переробки.