Цукор, спресований у кубики, називають рафінадом, цукор сипучий кристалічний – піском.20 Oct 2005

Кусковий цукорцукор у формі однакових за розміром кубів чи паралелепіпедів. Також відомий як пиляний цукор (всупереч назві, зазвичай виготовляється пресуванням, тому і ще одна назва, пресована цукор). Зазвичай застосовується для підсолоджування чаю чи інших напоїв.

Цукром в побуті називають цукрозу. Цей харчовий продукт може бути очеретяного або бурякового походження. Існує кілька типів цукру, які розрізняються за технологією виготовлення та нюансами складу. Увага!

Цукор Вприкуску виготовлений з якісної сировини – цукрових буряків. Відмінно підійде та доповнить чашку чаю чи кави.