Почніть обробку риби з довгого розрізу вздовж хребта у напрямку від голови до хвоста. Це дозволить отримати щільне та акуратне філе. Слідкуйте за тим, щоб ніж йшов безпосередньо над кістками хребта, але не різав їх. Потім підріжте м'ясо ножем навколо голови, якщо ви її не видалили.

Як випатрати рибу

  1. Кулінарними ножицями вирізати з обох боків зябра і викинути.
  2. Проткнути ножицями черевце риби знизу і розрізати вздовж до голови, зупинившись перед зябрами.
  3. Рукою акуратно вийняти нутрощі та викинути.
  4. Чайною ложкою повністю зіскребти темну жилку та залишки крові.

Щоб обробити рибу, знадобиться:

  1. Кухонні ножиці
  2. Ніж для очищення риб'ячої луски
  3. Гострий ніж із тонким лезом
  4. Гострий ніж із плоским лезом
  5. Дошка для нарізання
  6. Пінцет

14-Apr-2012