⭐️ Листкове дріжджове тісто. Якщо ви печете маленькі пиріжки, то вони спекти за 10-20 хвилин при температурі 240-250 градусів, великий пиріг: за 20-50 хвилин при температурі 230-250 градусів. ⭐️ Листкове бездрожжеве тісто любить температуру в 210-230 градусів. Маленькі пиріжки будуть готові за 20-30 хвилин.Nov 16, 2020

Господині, кухарі, кулінарні блогери, виділяють оптимальну температуру для випікання пирогів – 160-180 градусів. При такому режимі вони 100% не згорять і не пересушаться, якщо дістати їх вчасно.

Також необхідно забезпечити гарне нагрівання духовки, щоб газ усередині духовки розширювався, а пиріг піднімався, намагайтеся не відкривати духова шафа, поки тісто не запеклося.

Крім молока в тісто можна влити 0,5 склянки мінеральної води або розвести 1 ч. л. соди, що гаситься лимонною кислотою або оцтом, в половині склянки води. Випічка стає вдвічі пишніше.