Чинзано Б'янко рекомендується подавати за нормальної температури 8-12 градусів. Вермут попередньо охолоджують або п'ють, додавши в келих кілька кубиків льоду. Якщо напій переохолодити, його букет не розкриється.Jun 7, 2019

Краще пити Чинзано з льодом, попередньо охолодивши до +8-12 °С. 2. Поєднання з іншими напоями. Якщо міцність напою або гіркота трав Чинзано занадто сильна, вермут можна розбавити соком (манговим, апельсиновим чи ананасовим) у пропорції 1:2 (одна частина вермуту до двох частин соку).

Cinzano Bianco не можна змішувати з кока-колою, тому що в цьому випадку смак вермуту повністю втрачається. Подається вермут у келиху "рокс", або келих "хайбол". Закуски: до вермутів прийнято подавати оливки, креветки, горіхи, крекери, цукерки, салати (зокрема фруктові), гіркий шоколад, ягоди та фрукти.

Ще в Стародавній Греції цей напій використовувався як дезінфікуючий засіб (calorizator). Крім того, він допоможе нормалізувати роботу травного тракту, посилить апетит, вплине на імунітет і тонус організму.