Чинзано Б'янко рекомендується подавати за нормальної температури 8-12 градусів. Вермут попередньо охолоджують або п'ють, додавши в келих кілька кубиків льоду. Якщо напій переохолодити, його букет не розкриється.7 Jun 2019

Поєднання з іншими напоями. Якщо міцність напою або гіркота трав Чинзано занадто сильна, вермут можна розбавити соком (манговим, апельсиновим чи ананасовим) у пропорції 1:2 (одна частина вермуту до двох частин соку). Ще відмінно підійде мінеральна чи содова вода.

Ще в Стародавній Греції цей напій використовувався як дезінфікуючий засіб (calorizator). Крім того, він допоможе нормалізувати роботу травного тракту, посилить апетит, вплине на імунітет і тонус організму.

аромат Cinzano містить яскраво виражені полинові нотки, в запаху Martini домінують солодкі коріння та прянощі; смак «Чинзано»гіркіший і може здатися різким; «Мартіні»виявляє властивості «полинного вина» у післясмаку, на фініші гіркі трав'яні відтінки стають більш відчутними.