Ми рекомендуємо приймати його тричі на день під час їжі, по 1-2 чайні ложки. Кунжутна олія має приємний аромат і особливий горіховий смак, а тому стане чудовою заправкою для овочевих салатів і холодних страв.

Воно покращує склад крові, збільшує число тромбоцитів і впливає на згортання, позитивно відбиваючись на роботі серцево-судинної системи. Завдяки нормалізації метаболізму та травлення олія ефективно при захворюваннях підшлункової залози, печінки.

Пийте кунжутна олія натще по дві чайні ложки на добу. Для покращення згортання крові. Перед трапезою приймайте одну столову ложку тричі на день.

склад кунжутної олії захоплює своєю наповненістю. У ньому містяться вітаміни, особливо гр. В, мінерали, лецитин, токоферол, цинк, ретинол, залізо, калій, фосфор. Все це допомагає нормалізувати мінеральний баланс, сприяє відновленню хрящової тканини, знімає запалення та покращує кровообіг.