Свіжий сік слід пити відразу ж, максимум – через півгодини (саме стільки часу він здатний зберігати свої вітаміни). Бажано пити морквяний сік натще і протягом години після не вживати продуктів, що містять цукор, крохмаль, вуглеводи. Будьте здорові!

Шкода свіжовичавленого морквяного соку З обережністю потрібно пити свіжовичавлений морквяний сік тим, хто страждає на захворювання шлунка. Під час загострення гастриту або панкреатиту лікарі, буває, і зовсім радять на якийсь час відмовитися від нього, оскільки він може впливати на слизові.

Рекомендації для прийому будь-яких овочевих соків (крім бурякового) приблизно однакові. Пити їх необхідно за 30 хвилин до їжісвіжі. В холодильник соки краще не прибирати, а готувати безпосередньо перед вживанням, інакше вони швидко втратить свою цілющу силу та вітаміни.

Пити свіжі соки потрібно у першій половині дня, але не відразу після сну. Як би красиво не виглядали кінокадри, коли герой прокидається і в першу чергу готує собі свіжий апельсиновий. сікЦе далеко не всім може піти на користь. Тому краще не поспішати і дати організму прокинутися.