Оптимальна температура подачі УЗО – 18-23°C. Анісову горілку наливають у чарки об'ємом 50-100 мл і п'ють маленькими ковтками, уловлюючи відтінки смаку. Напій збуджує апетит, тому є відмінним аперитивом.20 Oct 2014

Пристрій захисного відключення призначений для захисту людей від ураження електричним струмом або захисту від пожежі. ПЗВ необхідно у разі пошкодження ізоляції проводів електроприладів. Якщо ви торкаєтеся принтера або обігрівача, а вас б'є слабким розрядом струму, то ПЗВ оберігає від таких ситуацій.

Самбука багато в чому схожа на грецьку узо. Обидва напої прозорі, мають характерний анісовий аромат та виробляються у країнах Середземномор'я. Відрізняються вони за способом виробництва. Самбука виготовляється із пшеничного, а не виноградного спирту.

Саме так, просто з льодом або розбавленим холодною водою – прийнято пити анісову горілку. І краще у нешироких високих склянках. Або ж пити його як лікер, але ні в якому разі не як горілку залпом із чарки. І взагалі Арак вважається аперитивом, який п'ють до їжі.