Спочатку краще використовувати для олужування мінімум соди: на кінчику чайної ложки Максимальне добове дозування – 1 год. Засіб слідує пити вранці натщесерце та/або протягом дня за годину до або через годину після їди.

Содовий розчин приймають або натще, за півгодини до їжі, або через 60-90 хвилин після прийому їжі. Більше трьох разів на день содовий розчин пити не можна. Для профілактики теплий содовий розчин п'ють 1-2 тижні натще, потім протягом 1-2 тижнів теплий содовий розчин поступово збільшуючи дозування (не більше ½ год.

Основна функція харчової соди полягає у нормалізації кислотно-лужного балансу. Слід розглянути, як здійснюється цей відновний процес: Аніон вугільний кислоти підвищує запас лугу в організмі.Продукт застосовують при наступних діагнозах:

  • Артрити різної етіології. …
  • Подагра. …
  • Артрози. …
  • Остеохондроз.

Nov 8, 2021