Корейський етикет Наливати соджу прийнято двома руками. Наливати напій собі — поганий тон. Чарку зіджу потрібно випити до кінця, і лише після цього наповнювати заново. Молодші корейці не п'ють соджу перед старшими.

Корейці не п'ють, закушуючи. А їдять, запиваючи. П'ють як правило свою "горілку" під назвою соджу (вона слабка, 19 градусів зараз по-моєму) і пиво (теж місцеве, дуже слабке). Рідше – інші напої.

У корейською застілля є не лише ця традиція, навіть під час застілля зберігається особливий етикет, що виражається у повазі до старших та вищих. Нижчі та молодші під час того, як випивають стопку соджу, повинні відвертатися від столу і, прикриваючи чарку рукою, пити ніби таючись, наполовину перед старшими.

Якщо «молодший» п'є спиртне за одним столом зі «старшим», підносячи чарку до рота, він зазвичай відвертається і прикриває її руками. Грубістю вважається наливати самому собі. Так ви позбавляєте господаря столу можливості виявити гостинність.