Як розігріти випічку духовці Більшість пирогів та випічки можна обережно розігрівати при температурі 100-120 ºС; Пироги можна розігріти швидше за температури від 150-180 ºС; Цілі буханці хліба та хлібобулочні вироби можна розігрівати при 180 ºС, якщо ви хочете зробити їх хрусткими.

На дно товстостінної сковороди або сотейника налийте трохи води, щоб воно було вологим. Якщо випічка спочатку жирна – можна додати масло замість води. Викладіть хлібобулочні вироби, щільно накрийте кришкою і поставте на найповільніший вогонь приблизно на 5-7 хвилин.

Так само реанімувати тверді пироги допоможе молоко. Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку при 220 ° С на 5 хв.