Заморожені кишки розморожуються за кімнатної температури. Причому упаковка не розкривається до повного розморожування. Яловича, бараняча та свиняча оболонка для ковбаси заморожуються не більше одного разу.Aug 3, 2018
Кишки замочіть у солено-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди та солі) на 3-5 годин.
Зберігати кишки для ковбас слід у герметичній поліетиленовій тарі. Рекомендована температура зберігання 0-10 ° С та вологості повітря 85% (побутовий холодильник). Ідеальне місце зберігання у холодильнику в зоні збереження свіжості (нульова зона). При транспортуванні допускається заморожування черев, т.е.
Отже, кишки розрізані, тупою стороною ножа зіскребте великі шматочки жиру. Таким чином прочистіть усі киші. Виверніть відрізки навиворіт. Зробити це дуже просто – свинячі кишки досить легко піддаються будь-яким маніпуляціям і рвуться.