Як правильно розморожувати гриби опеньки Сирі опеньки розморожують протягом 8 годин в основному відсіку холодильника, а потім при кімнатній температурі. Розморожені опеньки злегка обсушують паперовим рушником і надалі використовують для приготування різних страв.14 Sept 2016

Гриби перед кулінарною обробкою розморожувати ні в якому разі не потрібно!Як правильно розморожувати заморожені гриби

  1. Наливаємо у велику миску холодну воду, занурюємо туди заморожені лісові гриби та ретельно прополіскуємо.
  2. Потім витягаємо гриби з миски, замінюємо в ній воду і повторюємо процедуру.

Магазинні чи домашні заморожені опеньки перед приготуванням необхідно розморозити. Після того, як крига розтане, слід понюхати гриби. Відтанули опеньки повинні мати насичений "грибний" аромат.

Заморожені опеньки не втрачають своїх корисних властивостей, потрібно лише знати, як правильно їх розморозити. Опеньки слід відварити в підсоленій воді, тоді вони будуть ніжнішими і ароматнішими. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.