Ось кілька порад, які допоможуть вам визначитися з категоріями та логікою зберігання.
- Розміщуйте предмети там, де ви найчастіше ними користуєтеся
- Не зберігайте їжу та посуд в одному місці
- Розділіть предмети на категорії
- Виділіть полицю для предметів, якими ви користуєтеся щодня
- Будьте обережні
Найкраще розташувати посуд і кухонну начиння в шафках у нижній частині гарнітура так ви максимально швидко зможете дістати все необхідне. На маленькій кухні систему зберігання організовуйте так, щоб максимально задіяти стіни. Використовуйте підвісні шафи або відкриті полиці.
– Розташовуйте їх у безпосередній близькості від того місця, де вони використовуються найчастіше. – Часто використовувану посуд помістіть внизу та на середніх полицях, менш використовувану – вгорі. – Для підтримки порядку користуйтеся роздільниками та органайзерами.