Не очищаючи шкірку засипте на лист арахіс, і при температурі 90 градусів сушіть до готовності. Як перевірити готовність? Дістаньте один горішок, очистіть від шкірки та потріть його в руках. Якщо лушпиння легко відходить, можна вважати сушіння закінченим.16 Dec 2016

Це стосується і популярного арахісу. Найголовнішим аргументом на користь термічної обробки смажених горіхів є покращення смаку горішків. На додаток до підвищення смакових якостей смажені горіхи набувають аромату, що хвилює апетит, і стають хрусткими.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Викладіть сирий арахіс одним шаром на лист.
  3. Смажте арахіс у духовці 15-20 хвилин, перемішавши один чи двічі під час приготування. Арахіс має набути легкого золотистого відтінку. …
  4. Остудіть готовий арахіс протягом 10 хвилин.

6 Apr 2021

Зберігати горіхи слід у герметичних пакетах, мішечках із лляних, бавовняних або джутових тканин у сухому та темному місці при кімнатній температурі. Подрібнені горіхи зберігаються тільки у скляній тарі, на першій полиці холодильника та не більше 4 днів.