Як зберігати бджолину пергу у холодильнику Під впливом низької температури він повністю втратить свої корисні властивості. Краще тримати ємність на високих полицях, заздалегідь відрегулювавши температуру. Важливо забезпечити її щільною кришкою, щоб продукт бджільництва не вбирав сторонніх запахів.

Щоб продовжити термін придатності бджолиною перги, а заразом покращити її смакові якості, додайте мед. Оптимальна тривалість лікувального курсу – 3 тижні. Для профілактики продукт можна приймати упродовж трьох місяців.

Як приймати пергу Для профілактики хвороб та підтримки тонусу достатньо половини чайної ложки. Запивати не варто, краще поступово розсмоктувати гранули, насолоджуючись пряним ароматом. Смак перги чимось нагадує житній хліб, трохи приправлений медом. Він однозначно приємний і не відразливий, з кислинкою.