Каструльку з водою поставте на вогонь і добре нагрійте, але до кипіння доводити не потрібно. Потім вимкніть вогонь і поставте на каструлю миску з наламаним на шматочки шоколадом. Для того щоб шоколад розтопився швидше, ви можете попередньо натерти його на тертці. Jan 30, 2018

За допомогою фена підігрійте шоколадну форму до температури 26-27°C. Зверніть увагу: форма не повинна бути гарячою, ніж темперована шоколад. Заповніть форму темперованим шоколадом. Тримайте форму під кутом і зіскребіть надлишки шоколаду з боків та верхньої частини форми.

Перекласти шоколадну крихту в жароміцний посуд. Помістити посуд з шоколадом у каструлю з гарячою водою. Поставити на невеликий вогонь (вода повинна сильно кипіти). Розмішувати дерев'яною лопаткою до розчинення, 2–3 хв.

Зробити водяну баню просто. На плиту потрібно поставити каструлю. У каструлю налити воду і встановити на неї іншу каструльку або чашку, в яку надалі і буде поміщений продукт для приготування водяній лазні. Вода має стосуватися дна встановленої зверху ємності.