Варити яловичину 1:00, на бульйон для насиченого бульйону можна поварити довше – 1,5 години. Якщо яловичина стара, сумнівна чи шматок дуже великий – варіть від 2 годин. Перевірити яловичину на готовність легко, проткнувши вилкою – якщо яловичина зварилася, вона буде м'якою. Якщо ні – варити яловичину ще півгодини.

Якщо ви придбали великий свіжий шматок вирізки, напевно, ви хочете знати секрети, як його приготувати. Все досить просто. Час варіння м'яса залежить від її розміру. Приблизно на кілограмовий шматок потрібно близько години варіння на вогні середньої сили.

Солити яловичину, точніше бульйон, у якому вона варитьсянеобхідно практично в кінці процесу варіння, Приблизно хвилин за 10 до повної готовності. Після закінчення необхідного часу для приготування м'яса, вогонь необхідно вимкнути, а яловичину залишити на півгодини у бульйоні. Це додасть м'ясу м'якості та соковитості.