У складі не повинно бути нічого зайвого: сама тріскова печінка, трохи солі, іноді – лаврушка та спеції. Жодних «Е-шек» чи консервантів у хорошій консервованій печінці тріски бути не повинно! Хорошою ознакою якісних консервів із печінки тріски буде вказівка, що вона виготовлена ​​за ГОСТом.Oct 8, 2020

Лідером рейтингу стала печінка тріски трьох торгових марок: «Ашан», «Смачні консерви» та Nord Pilgrim – все російського виробництва. Ці консерви відповідали не лише всім обов'язковим вимогам законодавства, а й випереджальним вимогам стандарту Роскачества.

Щоб переконатися, що перед вами справді правильна печінка тріски, подивіться на заводське маркування, видавлене на кришці. Асортиментний знак консервів.Печінка тріски натуральна» – 010. Ці цифри шукайте на початку другого ряду.

Колір печінки має бути від бежевого до світло-коричневого або сірого різних відтінків. А колір жиру повинен бути від солом'яного до жовтого. Немає стандартів на кількість самої печінки у банку. Але виробник повинен вказувати цю інформацію на етикетці.