Яблука треба помити, очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками. Порізані яблука викласти рівним шаром на дно каструлі і злегка посипати цукром – він сприяє виділенню соку. Зачекати 15 хвилин, потім ретельно перетовкти яблука. Отриману масу віджати через марлю.

За допомогою блендера Погружної не годиться, щоб зробити сік з яблук. Щоб полегшити роботу пристрою, яблучка розрізають на 2-3 сантиметрові часточки, видаляють серцевину і завантажують у чашу. Включають і чекають доки ножі переб'ють в однорідну масу. Потім віджимають м'якоть.

Якщо ви плануєте регулярно вичавлювати сік, найбільше вам підійде низькошвидкісний соковитискач. Такий соковитискач забезпечить не тільки найкращий вихід соку, але й видавить високоякісний сік з мінімальним окисленням та кількістю піни.