Найбільш поширена страва з арахісової пасти – бутерброд. Щоб зробити його менш калорійним, як основу можна взяти цільнозернові хлібці, а для прикраси використовувати ягоди або скибочки фруктів. Арахісової намазкою можна просочувати печиво, готувати смачні сендвічі та хрумкі тости..Nov 5, 2019

Його їдять із хлібом та джемом (класичний варіант, так добре знайомий нам за американськими фільмами), з фруктами, з беконом (так, незвичайне поєднання, але багатьом приходиться до смаку), з нього печуть печиво і навіть роблять хумус.

Американці люблять намазувати пасту на хліб, а потім прикрашати бутерброд джемом. Жителі європейських країн додають арахісову пасту у салати і навіть деякі гарячі страви, наприклад, у соуси до м'яса чи риби. Серед домогосподарок широко відомий рецепт страви під назвою «яблука в арахісовій пасті».

Варіантів споживання маса:

  1. Першим і найпростішим просто ложкою з банки. …
  2. Сніданок багатьох діточок США та Європи – це хліб намазаний арахісової пастоюа якщо зверху ще шоколадною крихтою посипати так взагалі неможливо відірватися. …
  3. Випічка. …
  4. Соус до м'яса чи риби. …
  5. Додати у вівсяну кашу замість вершкового масла|мастила|.