200мл.

  1. Банани промити та очистити. Нарізати на кружечки завтовшки від 5 до 10 мм.
  2. У воду вилити сік одного лимона та помістити на 30 секунд порізані банани. Викласти на друшляк і дочекатися повного висихання.
  3. Розігріти духовку до 70 градусів. На лист викласти пергамент. …
  4. Забрати деко в духовку на 3 години.

25-Feb-2022

Банани сушать при температурі 60 – 70 ° С протягом 10 – 12 годин. За цей час піддони потрібно періодично міняти місцями. Робити це потрібно приблизно 1 раз на 2 години.

Процес приготування Встановити піддони в електросушарку і залишити з'явитися при температурі 50 ° С на 14-15 годин. ***Якщо для сушіння використовуються подрібнені шматочки бананів, той час сушіння – приблизно 10-12 годин.