Все дуже просто: нарізати, перекласти в пакет, випустити повітря та заморозити, підписавши етикетку. Такі кубики обов'язково розморозити перед додаванням їх у салат.

Буряк можна, можливо заморозити попередньо відвареною та порізаною на кубики. Буде свого роду напівфабрикат для вінегрету та інших салатів. Для салатів також можна заморозити варену та натерту на тертці. Взимку залишиться лише вийняти буряк з морозильної камери, розморозити і додати салат.

Маркуйте заморожені буряки Буряк можна зберігати до 12 місяців у морозильній камері. Найкращий час для використання заморожених буряків – Від 6 до 9 місяців.

Буряк і морква миємо, чистимо і натираємо на тертці, або шаткуємо на комбайні (як в моєму випадку), розкладаємо в пакети, намагаючись додати як можна більш плоску форму, випускаємо повітря, щільно зав'язуємо пакет і забираємо в морозильну камеру.