Залийте сухофрукти водою кімнатної температури та залиште на півгодини, а потім ретельно промийте їх. В результаті діоксид сірки перетвориться на сірчисту кислоту і залишиться на дні ємності, а масла, що використовуються для надання блиску плодам, піднімуться нагору.May 7, 2019

40 хвилин Курагу замочують у холодній воді (підійде вода кімнатної температури) на 30-40 хвилин, можна і довше – залежить від того, якій м'якості віддаєте перевагу. Що довше у воді, то м'якше.

При запорах Щоб нормалізувати травлення, слід є курагу по 5-7 часточок на день. Головне – не зловживати, інакше може виникнути дискомфорт у шлунку.

З'їдайте по 5 штучок кураги на день Дієтологи рекомендують з'їдати по 5 в'ялених абрикосів щодня, оскільки вони містять денну норму калію та заліза, вітаміни групи В, пектин, каротин, аскорбінову, яблучну, лимонну, винну кислоти. І не більше трьох штучок фініків на день.