Скільки часу заварюється Щоб Чанг Шу отримав насичений синювато-пурпурний колір, а його смак став більш виразним його необхідно залити гарячою водою та залишити для наполягання на 10-12 хвилин. Цього часу цілком достатньо, щоб напій «розкрив» свої смакові відтінки.30 Oct 2019
П'ю за інструкцією – чашку після їжі 3 рази.
Щоб отримати максимальну користь від продукту, потрібно правильно його заварити….Рецепт досить простий:
- У чайник для заварювання кладемо 5-7 сухих квіток. …
- Розігріваємо склянку води та заливаємо суцвіття.
- Тепер він готовий до вживання.
Як правильно заварювати та пити синій
- необхідно закип'ятити воду;
- Дати їй настоятися кілька хвилин;
- Залити цією водою пелюстки чаю;
- За десять-п'ятнадцять секунд воду злити;
- Пелюстки знову заливають окропом (вже хвилини на дві-три);
- Напій готовий.