Скільки часу заварюється Щоб Чанг Шу отримав насичений синювато-пурпурний колір, а його смак став більш виразним його необхідно залити гарячою водою та залишити для наполягання на 10-12 хвилин. Цього часу цілком достатньо, щоб напій «розкрив» свої смакові відтінки.30 Oct 2019

П'ю за інструкцією – чашку після їжі 3 рази.

Щоб отримати максимальну користь від продукту, потрібно правильно його заварити….Рецепт досить простий:

  1. У чайник для заварювання кладемо 5-7 сухих квіток. …
  2. Розігріваємо склянку води та заливаємо суцвіття.
  3. Тепер він готовий до вживання.

Як правильно заварювати та пити синій

  1. необхідно закип'ятити воду;
  2. Дати їй настоятися кілька хвилин;
  3. Залити цією водою пелюстки чаю;
  4. За десять-п'ятнадцять секунд воду злити;
  5. Пелюстки знову заливають окропом (вже хвилини на дві-три);
  6. Напій готовий.