Бажано зберігати сушіння у приміщенні з температурою 15 – 18 градусів. Кімната повинна бути затемнена, щоб на сушку не потрапляли прямі сонячні промені. Максимальний показник вологості не повинен перевищувати 65 -70%.2 May 2022

Відповідно до ГОСТ 32896-2014 Фрукти сушені та ГОСТам на горіхи рекомендовані умови зберігання: вологість не вище 75%, температура від 0°С до 5°С. За таких умов терміни зберігання рекомендовані 12 міс.

Ідеально – тримати продукцію у щільно закритій сухій тарі при рівні вологості повітря трохи більше 65%. Також можна зберігати ласощі в холодильнику, але тоді стежити за герметичністю упаковки потрібно ще уважніше, щоб сушені фрукти не увібрали сторонні запахи.

склад фруктових чіпсів При цьому в чіпсах зберігаються вітаміни (вітамін С та ін.), мінеральні речовини (залізо, натрій, кальцій), інші корисні властивості, смак, колір, тільки змінюється структура і вага. Фрукти стають хрусткими та легкими за вагою.