Щоб пастила не змінила свої смакові якості та колірний відтінок, вона має знаходитись у відповідних умовах. Відповідна для неї температура – ​​це від +13 до +15 градусів. Однак перед тим як зберігати домашню пастилу, варто врахувати її вигляд і склад. «Білівська» виготовляється з яблук та курячих яєць.Oct 8, 2019

У холодильнику пастилу зберігати небажано. Є ймовірність, що на верхньому шарі утворюватиметься наліт і шматки липнуть. Особливо якщо загорнути рулетики в пакети з поліетилену. Однак і без упаковки зберігати солодощі не можна: висохне і втратить вигляд.

Щоб пастила не прилипала до піддону його потрібно змастити олією.

🍏 1 варіант – загорніть пастилу у вологий рушник і залиште на 1-2 години; 🍏 2 варіант – залиште пастилу на поличці в