Готові голубці зберігають у холодильнику 3–4 дні. Голубці можна заморозити. Для цього сформовані рулетики не гасять, а відправляють у морозильну камеру. Так їх можна зберігати до шість місяців.

Умови зберігання продуктів, що швидко псуються, в холодильній камері

найменуванняумови зберіганнятермін придатності
Голубці, Кабачки4±2 °С1
Котлети м'ясокартопляні, м'ясорослинні, м'ясо-капустяні4±2 °С1
Фарш із м'яса, м'яса птиці4±2 °С12
Субпродукти забійних тварин (печінка, нирки, язик, серце, мізки)4±2 °С1

•Sep 27, 2019

Термін придатності з дати виготовлення голубців за умови дотримання умов транспортування та зберігання, встановлених у цих технічних умовах: – охолоджених – 12 год при температурі зберігання від 2 до 6 °С; – заморожених – один місяць за температури зберігання не вище мінус 8°С.