Хамон – це м'ясо, а м'ясо слідує зберігати в холодильнику. Насправді хамон не дуже те й любить холодильник. Йому більшою мірою підійде кімнатна температура за умови, що вона стабільна. При цьому нога повинна знаходитись на відстані від джерел тепла та холоду.

Зберігання нарізки хамона(вакуум) Нарізка у вакуумній упаковці може пролежати в холодильнику до 1 року, а розкритий хамон Необхідно використати протягом кількох тижнів. Звільнену від упаковки нарізку необхідно загорнути пергамент або фольгу і покласти в холодильник.

Режим зберігання хамона залежить від його стану. Сиров'яле м'ясо у вакуумній упаковці розміщують у холодильнику, з температурним режимом 2ºC – 10ºC. Продукт з розкритої упаковки краще нарізати і вжити протягом найближчих 2-3 годин. Сиров'ялену цільну ногу зберігають за стабільної температури 15ºC – 20ºC.