Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника становить 2 доби, при зберіганні при температурі від -2 до +2 ° C термін збільшений до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при температурі –18°C збільшує термін зберігання до 30 діб.16 ​​Sept 2019

24 години Можна, можливо чи зберігати продукт без холодильника? Максимальний час, протягом якого риба залишиться придатною для харчування, становить 24 години. У цей період її необхідно вжити або прибрати для зберігання при зниженій температурі.

Рибу холодного копчення краще зберігати в інтервалі між 0 та +5 градусами, а рибу гарячого копчення слід зберігати при температурі – між -2 та +2 градусами. Контроль здійснюється за допомогою звичайного термометра. Відхилення від зазначених параметрів може призвести до швидкого зменшення терміну зберігання продукту.

Термін зберігання при кімнатній температурі для риби гарячого копчення – Не більше доби. У холодно копченою можна додати кілька днів.