Як зберігати варену ковбасу та шинку Шинку та варену ковбасу слід зберігати при температурі від 0 до 8°C. Перед зберіганням ковбасний виріб повністю обгорнути фольгою. У такому впакуванні ковбаса не буде ні сохнути, ні мокнути. Якщо край ковбаси вже зрізаний, змастіть його жиром.Aug 16, 2018
Зберігання Пармська Шинка витримується за наявності кістки, потім кістка видаляється і шинка пакується під вакуумом, перед потраплянням у торгівлю. У вакуумному пакуванні продукт може зберігатися аж до 6 місяців, при температурі 8 ° С. Не рекомендується заморожувати продукт.
Зберігається тільки в холодильнику, до 5-7 днів в упаковці, а якщо її розрізали – не більше трьох діб.
Шинка, ковбаса При гарантованої свіжості виробу пара годинника – допустимий термін. Сирокопчена ковбаса може зберігатися кілька діб (без контакту коїться з іншими продуктами).