Для цього випічку достатньо лише накрити чистим рушником і дочекатися, коли вона перестане бути гарячою. При взаємодії з киснем булочки швидше втрачають свою свіжість. Тому, випічку, що остигнула до кінця, необхідно загорнути в харчову плівку, фольгу або помістити в поліетиленовий кульок.10 Feb 2021

Для того, щоб дріжджова випічка довго залишалася свіжою, слід використовувати борошно вищого ґатунку – воно містить велику кількість клейковини; Довше не черствіти допомагає випічці вершкове масло у складі тіста.

Якщо в кексі немає додавань у вигляді свіжих фруктів чи ягід, його можна зберігати при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері або загорнутому в плівку або пакет. Така випічка спокійно зберігається близько тижня.

Умови зберігання: зберігати при температурі не нижче 6ºС ізольовано від джерел сильного нагрівання чи охолодження. Термін зберігання: 48 годин – в упаковці, 16 годин – без упаковки.