Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес та гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – вдаряючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.
Однак до того як збивати молоко для капучіно капучинатором, потрібно трохи нагріти його, до появи першої пари. Це обов'язкова умова, тому що при надто високій або надто низькій температурі молока пінка не вийде або неправильної консистенції.
Спочатку пітчер потрібно наповнити на третину молоком. Далі потрібно включити кавоварку і відкрити паровий клапан. Важливо дочекатися рівномірної подачі пари, щоб у молоко не потрапила вода. Потім, під кутом 45 градусів, потрібно піднести глечик до панарелло і круговими рухами. збити молоко.