напій. Саме приготування еспресо починається зі змішування солі, кави та цукру. Покладіть все це в посуд, поставте на слабкий вогонь турку і прогрійте каву. В результаті напій згодом отримає потрібні смакові властивості та аромат.
Склянку води ставимо нагріватися і доводимо до кипіння. Відміряємо столову ложку з гіркою меленої кави, зверху ллємо окріп і залишаємо на 2 хвилини. Після цього часу кілька разів відпресуємо – готово!) Переливаємо в чашку і насолоджуємося!)
- Весь процес приготування еспресо займає 1,5-3 хвилини. …
- Намалюємо необхідну кількість кави.
- Помел має бути між дрібним і середнім – у 2 рази дрібнішим за цукровий пісок. …
- Відразу після помелу засипаємо весь обсяг кави в холдер/ріжок.
- Темперуємо (трамбуємо мелену каву в холдері спеціальним інструментом – темпером).