Гарбуз добре поєднується із сиром, морквою, яблуком, часником, пікантними сирами. Вага гарбуза може варіювати від 2 до 9 кілограмів.
Як запекти гарбуз зі шкіркою Випікати близько години при 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.
Мускатні гарбуза найсолодші, тому вони ідеальні для запікання та десертів. Також у них особливо багато вітамінів-каротиноїдів. Загалом, найкраща гарбузНа думку багатьох, якби не одне «але»: мускатні сорти зберігаються менше за інших, і чим довше вони лежать – тим менше в них залишається солодощі та вітаміни.