Покрокова інструкція:

  1. Поставте Фін на склянку або чашку. (…
  2. Насипте у Фін мелений кава (помел як для френч-пресу, як дрібний цукор пісок) …
  3. Притисніть кава пресом, але не сильно (просто натиснути і все)
  4. Залийте трохи гарячої води (приблизно 95 гр), на 1 см над фільтром і зачекайте, поки вода вбереться.

Як приготувати кава по-в'єтнамськи Класичний спосіб приготування в'єтнамської кави відбувається у фіні. Фін – це спеціальний пристрій для заварювання, який складається з трьох частин: маленької чашки з сітчастим дном, внутрішнього преса і зовнішнього тримача за допомогою якого чашка встановлюється на склянку.

Посудина встановлюється на чашку або склянку, наповнюємо меленим кава (3-4 ложки), утрамбувальним фільтром рівняємо кава у склянці, тримаючи його. Для початку виконуємо передзмочування, заливаємо трохи води на 15-20 секунд. Повертаємо фільтр за годинниковою стрілкою, ще більше утрамбовуючи кашку, що вийшла. кава.