Спосіб приготування: в киплячу воду додати локшину та вміст пакетика. Варити 5 хвилин|мінути|. Злити воду частково чи повністю. Готово!

Спосіб приготування:

  1. Покласти локшину в ємність з 600 мл окропу та варити 5 хвилин.
  2. Вилити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок.
  3. Перекласти в сковороду, додати|добавляти| рідкий соус і суху приправу, обсмажити на сильному вогні протягом 30 секунд.
  4. Подавати до столу.

Спосіб приготування: Варити локшину протягом 5 хвилин у 600мл окропу. Злити воду з локшинизалишивши приблизно 8 столових ложок. Додати рідкий соус та готувати ще 30 секунд. В кінці додати сирну приправу, перемішати та подавати до столу.

У 600 мл окропу покласти локшину, додати суху приправу і варити 5 хвилин. Злити воду, залишивши приблизно 8 ложок води, додати соус і гасити протягом 30 секунд. Добре перемішати.