Спосіб приготування: в киплячу воду додати локшину та вміст пакетика. Варити 5 хвилин|мінути|. Злити воду частково чи повністю. Готово!

У киплячу воду (600 мл) покласти локшину і сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.

Не потрібно варити рисову локшину, достатньо залити окропом на п'ять хвилин, потім відкиньте на сито або друшляк і, коли зайва вода стече, з'єднаємо з соусом, обсмаженими овочами, морепродуктами або м'ясом і протушкуй ще протягом двох хвилин. Накриємо сковороду кришкою і дамо настоятися страві.

Покласти локшину в ємність з 600 мл окропу і варити 5 хвилин. Вилити майже всю воду, залишивши приблизно 8 столових ложок. Перекласти в сковороду, додати|добавляти| рідкий соус і суху приправу, обсмажити на сильному вогні протягом 30 секунд. Подавати до столу.